lauantai 15. syyskuuta 2012

Lauantaina 15.9.12 vietin iltapäiväni Kontulassa

   Lauantai puolen päivän jälkeen valmistauduimme lähtemään kahden lapseni jalkapallopeleihin Kontulaan. Onneksi ei satanut ja aurinko lämmitti pilvien väistyttyä. Ensin pelasi kuopukseni joukkueineen ja perään esikoiseni erityisjalkapallojoukkueesta erkka SM-tason pelaajat. Esikoiseni oli kannustamassa kentän laidalla joukkuettaan. Painostus oli hyvä ja pojat jaksoivat pelata vaikka ei ollut vaihtopelaajia. Molemmissa sarjoissa Kontu vei tällä kertaa voiton. Pelit olivat Ystävyysotteluita, jotka liittyivät FC KonTun järjestämään Kontula päivään.
PuiU erkkajoukkueen jojon tehtäviä hoitamassa
   Katselin Kontulan liikuntapuiston aluetta taas ihaillen. Alueella on nurmi-, tekonurmi- ja tenniskenttä. Kentän laidalla on alue, jossa on kuntolaitteet ja kaksi erilaista lasten leikkialuetta. Alue on suunniteltu erittäin hyvin ja huomasin ettei se ole kokonaan valmis. Nimittäin Rintinpolulta tultaessa alueella on vielä rakenteilla ilmeisesti puistoalue oleskelua varten.
   Mietin Puistolan liikuntapuistoa, jossa on aidatut nurmi- ja tenniskenttä. Tenniskentän vieressä on hiekkapohjainen lentopallokenttä sekä iso hiekkakenttä, joka jäädytetään talvisin luistinkentäksi. Liikuntapuistolan laidalla on Puistolan peruskoulu ja sen edessä on pieni lasten leikkialue yhdellä kiipeilytelineellä varustettuna. Lähettyvillä on myös erittäin pehmeä isohiekkainen alua potkuseinällä, muuten hyvä, mutta kengät uppoavat ja nappikset/kengät ovat täynnä hiekkaa.
   Toivoisin ja haluaisin vaikuttaa Puistolan liikuntapuiston kehittämiseen niin että sielläkin olisi kuntolaitteet ja lasten leikkipaikka turvallisesti niin ettei leikkivät lapset joutuisi mopoilevien ja autoilevien "jalkoihin".
   Kuntolaitteet lisäisivät varmasti Pusitolan liikuntapuistomme käyttöä. Esikoisenikin viihtyi Kontulassa kuntolaitteissa ja mikä olis paras erityislapselle kuin päästä lähiliikuntapuistoon liikkumaan mielekkäästi.

Toinen alue mikä tulisi kehittää on Suuntimotien puisto Suuntimotien varrella.  

Haluaisin vaikuttaa alueemme yhteisiin alueisiin. 

Esikoiseni viihtyi kuntolaitteissa


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti