torstai 25. lokakuuta 2012

Terveys on kaikille tärkeä asia

On erittäin tärkeää saada terveyspalvelut pysymään lähiöissäkin, jotta ei tarvitse lähteä hakemaan lääkäriapua sairaana kovin kaukaa. 

Puistolan terveysasema sijaitsee Puistolan juna-aseman kupeessa. Ta
pulikaupungissa ja Puistolassa on molemmin puolin rataa vanhusten palvelutalo, lapsiperheitä on runsain mitoin eikä pidä unohtaa muitakaan asukkaita.
Toivottavasti Puistolan ja Jakomäen terveysasemia ei uhkaa tulevaisuudessakaan lakkauttamisia. Puistola-Heikinlaakso-Tattarisuon peruspiirissä asuu n. 3400 asukasta ja Tapulikaupungin piirissä 8615 asukasta.
Suurmetsässä ja Jakomäessä asukkaita on noin 5800 sekä uuteen rakenteilla olevaan Alppikylään tulee kokonaisuudessaan 2000 asukasta, joten peruspiirin asukasmäärä tulee olemaan lähemmäksi 8000 asukasta.
Kaikki yhteenlaskettuna asukkaita on alueellamme Alppikylän kokonaan valmistumisen jälkeen lähemmäksi 20 000 asukasta. Ei siis mikään pieni lähiö !

Vaalitapahtumissa olen kuullut kun iäkkäät vanhukset eivät saa kotiapua. Moni on sanonut että on sitä sukupolvea ettei pyytele apua. Mielestäni palvelut tulee tarjota heille. Lääkärijonot ovat kohtuuttomia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti